Taxibedrijf Taxi @ Office in Mol & Turnhout


Taxibedrijf uit de Kempen

Ons taxibedrijf uit de Kempen, Taxi @ Office, staat voor iedereen klaar die nood heeft aan vervoer. Of het nu gaat over luchthaven vervoer, een taxi voor bedrijven , een taxi na een feest, onze sneltransport dienst of een eenvoudige taxirit. Bij ons bent u in goede handen. Veiligheid, betrouwbaarheid en comfort staan bij ons dan ook op nummer één. We vertellen u graag waarom deze waarden voor ons zo belangrijk zijn.

  • Betrouwbaarheid: We zijn een taxibedrijf dat bij gereserveerde ritten steeds op het afgesproken moment en op de afgesproken plaats aanwezig is. U kunt ons daarnaast ook last minute bellen. Onze dispatch helpt u dan zo goed mogelijk verder en stuurt het dichtstbijzijnde voertuig dat beschikbaar is naar u toe. Van zodra onze taxi's in gebruik zijn, deelt onze dispatchmedewerker de wachttijden mee die voor u op dat moment van toepassing zijn.
  • Veiligheid: Veilige ritten aanbieden is onze prioriteit. Met oog op de verkeersregels en de mogelijke wegenwerken, zijn we steeds in staat om u en uw gezelschap van punt a naar punt b te brengen. Ook hygiëne hangt hiermee samen. Binnen ons taxibedrijf vinden we orde en netheid heel belangrijk. Daarnaast zijn onze taxi's ook uitgerust met Payconiq, waardoor u steeds contactloos kunt betalen.
  • Comfort: Met ons taxibedrijf en onze diensten willen we alle ongemakken van het verkeer voor onze rekening nemen. Op die manier hoeft u geen parking meer te zoeken en bent u niet te laat door een vertraging van de trein. Tot slot zorgen we voor een comfortabele rit met onze taxi's.


Rob Bayens is lid van de Antwerpse Provinciale Taxi Unie als 2° ondervoorzitter. Hiermee is hij verantwoordelijk voor de vertegenwoordiging van de regio Kempen in de provincie Antwerpen. Daarnaast is Rob lid van de nationale groepering GTL. Via deze groepering blijft het taxibedrijf steeds zo goed mogelijk op de hoogte van de nieuwste wetgeving over taxivervoer in België.

Zelf op zoek naar een betrouwbaar taxibedrijf voor u en uw gezelschap?

Bekijk onze mogelijkheden of Contacteer ons