Taxi nodig in de Kempen?

Taxi @ Office zorgt voor betrouwbare en veilige ritten in en rond Mol, Turnhout, Dessel, Retie, Arendonk, Meerhout, Geel, Lommel, Herentals, ...

Niets zo gemakkelijk en comfortabel als een taxi in de Kempen te nemen om u naar uw bestemming te brengen. Onze chauffeurs en wagens staan dag en nacht klaar om u veilig en op tijd op uw bestemming te krijgen. 

U kunt onze wagens die beschikbaar zijn op straat/taxistandplaats nemen. Of u kunt telefonisch uw taxi reserveren. In dit geval hanteren we de meterprijs om het tarief te bepalen.

U kunt onze taxi's in de Kempen ook reserveren via ons reservatieformulier een aanvraag te doen. We bevestigen deze binnen 48 uur, en sturen dan een prijsafspraak mee. Deze prijsafspraak geldt enkel voor de aangevraagde rit. Wanneer u van deze rit afwijkt, bepaalt de meterprijs het tarief.

Wanneer u meer afspraken heeft die dag, kunt u onze taxi in de Kempen voor een periode van 5 uur of 10 uur huren met chauffeur voor een vast tarief. Deze tijd wordt bepaald van vertrek centrale tot aankomst centrale. Deze ritten dienen steeds gereserveerd te worden.Onze tarieven

Taxi @ Office staat dag en nacht voor u klaar met haar moderne en elegante wagens. Om u een maximaal comfort tijdens uw rit te garanderen, vertrouwen wij op onze Volvo S80 en Ford Transit minibusjes.

U kunt ons altijd bereiken voor taxiservices op maat. Alle ritten kunnen onmiddellijk na uw oproep uitgevoerd worden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van het wagenpark. Om uw taxi vooraf te reserveren, kunt u de onderstaande link (reservatie) gebruiken. Uw reservering wordt dan binnen 48 uur bevestigd, zodat u 100% zeker bent dat uw taxi op het gewenste moment voor uw deur staat. Reserveren is bij grote groepen nodig; voor kleine groepen kunnen wij dit enkel aanbevelen.

De tarieven voor de taxiservices zijn als volgt.

Instap: 4,50 €

Nachtsupplement: (22.00 – 6.00) 3,00 €

Prijs/Km tot 20 km: 2,80 €/km

Prijs/km vanaf 20 km: 2,10 €/km

Wachtgeld: 44.00 €/uur

Deze tarieven worden gebruikt voor afstanden kleiner dan 20 km.

Voor onze busjes geldt een toeslag.

 Waar rijden onze taxi's in de Kempen?

2430 Laakdal
2440 Geel
2450 Meerhout
2460 Kasterlee
2470 Retie
2480 Dessel
2490 Balen
2491 Olmen