Luchthaven vervoer vanuit Mol & Turnhout

Met het vliegtuig reizen is voor sommige mensen heel stresserend. De hoogte ingaan, alle controle in de handen van de piloot. Op tijd bij de luchthaven aankomen, alle bagage vervoeren... Bij Taxi @ Office willen we een deel van uw bezorgdheden wegnemen.

Met onze dienst luchthaven vervoer brengen we u op tijd naar de luchthaven. We zorgen dat zowel uw gezelschap als uw valiezen op een veilige manier op de luchthaven aankomen. Of uw vlucht nu vertrekt vanuit Zaventem, Eindhoven, Antwerpen, Schiphol, Parijs of Charleroi, onze luchthaven vervoer dienst staat voor u klaar.Voordelen van luchthaven vervoer

Luchthaven vervoer is een dienst die heel wat voordelen met zich meebrengt. We sommen ze graag even voor u op.

  • We zijn dag en nacht beschikbaar. Zelfs wanneer uw vlucht om half 4 in de ochtend vertrekt, is onze chauffeur klaarwakker.
  • Met deze dienst worden de ongemakken van het openbaar vervoer vermeden. Met koffers sleuren op de bus of trein is niet nodig wanneer u een taxi reserveert. Ook valt de stress die door een vertraging van de bus of trein veroorzaakt wordt, helemaal weg.
  • De parkeerkosten van de luchthaven tellen al snel op wanneer u uw wagen hier enkele dagen laat staan. Deze kost valt volledig weg. Daarnaast kunt u uw eigen wagen in alle veiligheid bij uw thuis laten staan.
  • Spreek eerst met ons af wanneer u terug in de luchthaven aankomt en wanneer uw vakantie of zakenreis dus afgelopen is. Op die manier kunt u zonder zorgen vertrekken op vakantie.
  • Ook groepsvervoer is mogelijk, neem contact met ons op voor mogelijkheden en prijzen.
  • Op onze taxi betaalt u snel en eenvoudig met uw betaalkaart (Maestro, Master, Visa of bankkaart) of zelfs contactloos met Payconiq.

 


Luchthaven vervoer, een onberispelijke service

Ook voor het vervoer van en naar de luchthaven van uw keuze zorgen wij voor een onberispelijke service. En dankzij onze hoogstaande wagens is de rit naar het vliegveld waarschijnlijk nog comfortabeler dan uw vlucht. Geef bij uw reservering het juiste vluchtnummer en de bestemming of herkomst van uw vlucht aan, dan zorgen wij voor de rest.