Sneltransport uit de Kempen

Wat doet onze sneltransport?

U hebt een dossier , envelop of zelfs een pakket dat vandaag nog op de bestemming moet zijn? Dan kunt u ons steeds telefonisch bereiken en gebruik maken van onze sneltransport dienst. Met deze dienst halen we uw pakket op en leveren we het op het juiste adres. Betrouwbaarheid, voorzichtigheid en veiligheid. Dat zijn de drie kenmerken waarmee we onze sneltransport uitvoeren. Deze waarden vindt u niet voor niets terug in onze algemene diensten. We stellen deze dienst beschikbaar voor bedrijven, maar evengoed mogen particulieren ons voor onze sneltransport dienst contacteren.

 Sneltransport voor goederen

Onze sneltransport zorgt er niet enkel voor dat uw pakketjes veilig op hun bestemming raken. ook voor de directe levering van goederen tot 250 kg kunt u onze onderneming Taxi @ Office contacteren. We vervoeren uw goederen in een van onze ruimere personenwagens en leveren deze direct naar een bestemming. Deze bestemming kan in het binnenland- of in het buitenland gevestigd zijn. Via deze sneltransport dienst vervoeren we uw goederen en pakketten dus zeer snel.

 

Voordelen van sneltransport in de regio's Turnhout & Mol

Sneltransport is een specifieke dienst die de dag zelf het vervoer van het pakket of contract doorvoert. We sommen even de voornaamste voordelen voor u op.

  • We zorgen voor een betrouwbare en veilige levering met sneltransport.
  • We zijn voorzichtig met uw pakket en bezorgen het binnen dezelfde dag.
  • uw pakket is niet zomaar een nummer zoals bij andere transportdiensten. We behandelen dit met de grootste zorg.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en snelle partner om uw pakket nog vandaag te bezorgen?

Contacteer ons